Fontos információk praxisunk munkarendjéről

Tekintettel arra, hogy a COVID19 világjárvány nem ért véget, praxisomban a betegellátás az alábbiak szerint történik:

  • a legsürgősebb esetektől eltekintve, minden pácienst előre egyeztetett időpontban fogadunk. Időpont kérhető e-mailben (doktorcsp1@gmail.com), vagy Cser Andreától (06303112802) telefonszámon,
  • kérjük, hogy a rendelőben mindenki viseljen maszkot, használjuk a kihelyezett kézfertőtlenítőt,
  • egy pácienst lehetőleg csak egy szülő kísérjen,
  • az állandóan szedett, elfogyóban lévő gyógyszerek, tápszerek felírása, orvosi vizsgálatot nem igénylő igazolások, beutalók, egyéb dokumentumok kiállítása továbbra is elektronikus úton történik, ha e-mailben jelzik ezirányú kéréseiket, nem szükséges személyesen befáradniuk a rendelőbe. Igyekszünk a kéréseket gyorsan teljesíteni, de egy-két munkanap átfutási időre számítsanak!
  • Továbbra is nyomatékosan kérek mindenkit arra, hogy rendelési idő alatt ne hívjanak bennünket telefonon! Mivel a betegvizsgálat és annak adminisztrálása nagy figyelmet és összpontosítást igénylő feladat, amikor pácienst vizsgálunk, nem vesszük fel a telefont! Cser Andrea a mindenkori rendelési idők előtt fél órával telefonon is rendelkezésükre áll, de célszerűbb az e-mailt választani.

Eltelt a nyári vakáció, nagyon fontos lenne, hogy a most kezdődő tanévben tantermi oktatásban részesülhessenek a diákok. Ennek érdekében tartsuk be a mindenkori járványügyi előírásokat, aki oltható koronavírus ellen, de még nincsen beoltva, az minél előbb vegye fel az oltást! 

 

Véget ért a vakáció