Nyári munkarend és egyéb fontos információk

Június 25-től július 24-ig összevont rendelést fogok tartani. Július 27-től augusztus 24-ig szabadságon leszek, Székesfehérváron Dr. Kissevich helyettesít saját rendelési idejében. (A sárkeresztesi és mohai helyettesítés rendjét a későbbiekben közöljük.)

Egyéb fontos információk:

  • Praxisom új, a mai kor igényeit kielégítő, új betegnyilvántartási szoftver használatára váltott. Hosszabb időbe telik az átállás amíg tanuljuk a program használatát, türelmüket kérjük! (Ennek megfelelően megváltozik majd az időpontfoglalás felülete is, de erről később tájékoztatjuk pácienseinket.)
  • Központi utasításra a betegellátás továbbra is előzetes telefonos bejelentkezés alapján történik, egy pácienst egy hozzátartozó kísérhet, szájmaszk használata kötelező!
  • Éppen ezért – minden dokumentációt (papírmunkát) amit lehet – továbbra is elektronikus formában igyekszünk biztosítani.
  • A járvány egyik pozitív hatása az e-recept használata volt, vagyis gyógyszereket nem papíralapon rendeltünk. A jövőben ez a lehetőség csak azoknak lesz elérhető, akik regisztráltatják gyermeküket az Ügyfélkapun, és meghatalmazással rendelkeznek. A 14 évnél idősebb pácienseink saját maguknak is kiválthatják az e-recepteket.

Sokan kérdezik, hogy a koronavírus járványnak lesz-e második hulláma. Nem tudjuk a választ, de arra kell készülnünk, hogy lehet! Éppen ezért felértékelődik minden, amit nagyon régóta ismétlünk, vagyis az egészséges életmód! Ezért veszünk rész a “Három Generációval az Egészségért” programban, amely tág lehetőségeket nyújt Önöknek és gyermekeiknek a szűrővizsgálatok elvégeztetésére.

Jó alvás, rengeteg testmozgás, egészséges táplálkozás, helyes stresszkezelés jegyében kívánunk kellemes nyarat és jó pihenést valamennyis páciensünknek, szüleiknek és nagyszüleiknek!

Illusztráció: Photo by Raphaël Biscaldi on Unsplash