Tudnivalók a tavaszi időszakra

A korábbi időszakhoz képes kevés változás történt:

  • Pácienst kizárólag előzetes időpont-egyeztetést követően fogadunk. Sürgős esetben időpont a rendelési idők előtt fél órával telefonon, tervezhető vizsgálat esetén e-mailben kérhető.
  • A rendelő teljes területén orrot és szájat elfedő maszk viselése kötelező minden ötévesnél idősebb személy számára.
  • Egy pácienst egy hozzátartozó kísérhet.

Időpontra érkezésre járványügyi szempontból van szükség, igyekszünk külön időpontban fogadni a potenciálisan fertőző betegeket; jelentősen rövidíthetők a várakozási idők.

Márciustól praxisunk két asszisztensnővel folytatja munkáját, így gördülékenyebb a betegellátás és a háttéradminisztráció. Javult telefonos elérhetőségünk is, Vancsó Zsuzsi számát (06/707840361) ezentúl megtalálják a honlapon is. Ettől függetlenül továbbra is kérjük, hogy lehetőleg a rendelés előtti időben telefonáljanak. 

Az adminisztratív kéréseket (igazolás, beutaló, táppénz, stb.) kérem, hogy továbbra e-mailben jelezzék. Ha elektronikus levelet írnak, legyenek szívesek mindig feltűntetni a címsorban:

  • az üzenet tárgyát (pl. “igazolás”, “időpont kérés”) és a gyermek nevét és születési évét, hogy könnyebben azonosíthassuk;
  • ha vizsgálatot kérnek, akkor pár szóval annak okát (pl. “magas láza van”, “gyakran vérzik az orra”, stb.)

Az általunk küldött üzeneteket csak akkor válaszolják meg, ha releváns információt akarnak közölni, szükségtelen megköszönni, vagy időpont adása esetén “ott leszünk” választ írni. Az e-mailek feldolgozása/megválaszolása továbbra is 1-2 munkanapot igényel.

Illusztráció: Sergey Shmidt on Unsplash