Új praxishonlapomról

Lectori Salutem!

Korábbi praxishonlapom májusban kezdte meg kilencedik esztendejét,  kiskamasz korba lépett. 102 cikket írtam, részben a praxisszervezés segítése, részben betegtájékoztatás céljából. Szerettem az oldalt, hiszen mind technikai háttere, mind tartalma saját munkám eredménye volt. Különösen szerettem fiam rajzaiból összeállított fotómontázst, amely az oldalt díszítette.

Az idő azonban elhaladt a honlap felett. Nagy kihívás volt számomra újat alkotni, sokszor átgondolva, ez jobb megoldásnak tűnt, mint a régit toldozni, foldozni.

A honlapok látogatóinak többsége ma már mobileszközön böngészik, a régi oldal nem volt alkalmas arra, hogy azokon olvashatóan megjelenjen. Nagyon sok írás aktualitását vesztette; mi tagadás az oldal megjelenésével sem voltam elégedett.

Új honlapomra azonban átmentettem mindazokat az írásokat, amelyek kiállták az idő próbáját, ám azok közül is sok mindenen változtattam. A „Mit tegyek ha…” rovatot teljesen átírtam, távirati stílusban, jegyzetszerűen, ugyanakkor valamennyi cikk végén található egy-egy hivatkozás, ahol a témában bőségesebb információ olvasható. Igyekeztem a sokszor használt, informatív tartalmakat (pl. Rendelési idők, Telefonszámok, stb.) könnyen elérhetővé tenni. Úgy gondolom, hogy a letisztult megjelenés könnyíthet honlapom használatán. A munka még nincs teljesen készen, de az oldal már használható, így örömmel bocsátom útjára az Úr 2018-as esztendejének Szent István ünnepén!

„Tiszteld a Gyermeket!” marad a honlap címe, ezt a gondolatot nagyon komolyan veszem! Szabolcska Mihály versét Koltay Gergely zenésítette meg, az erdővidéki TransylMania zenekar adja elő.